Lifestyle newbornfotografie Enschede – Stef

Babyfotografie lifestyle newborn Enschede

Aan het einde van de zwangerschap van Marianne kreeg ik van haar een mailtje met de vraag of ik een kraamreportage wilde komen maken als de baby geboren was. Kort nadat we ons eerste mailcontact hadden gehad kreeg ik een mailtje dat Stef al geboren was en mocht ik dus foto’s komen maken van hem en z’n ouders en zus Carlijn. Zo superleuk om te doen!

Na een lekkere beschuit met muisjes heb ik die ochtend lekker het dagelijks leven met een pasgeboren baby’tje gefotografeerd. Nauwelijks geposeerde foto’s maar gewoon foto’s van het badderen, voeden, knuffelen, spelen met Carlijn etc. Natuurlijk heb ik ook foto’s gemaakt van alle ieniemienie details die zo bijzonder zijn bij een baby. Die kleine handjes, voetjes (nog helemaal met velletjes) en oortjes (met nog een laagje donshaartjes) worden zo snel groot… Maar nu zijn ze voor altijd vastgelegd 🙂

Babyfotografie lifestyle newborn Enschede Collage

JE VINDT MIJ OP

CONTACT

06 - 30 81 59 12

info@marlousdeleeuw.nl

 

KvK: 68513860