Lifestyle Babyfotografie in Losser – Jack

Babyfotografie close up mondje

 

Een paar weken geleden mocht ik een lieve Jack en en z’n net zo lieve grote broer Lennox (en natuurlijk hun ouders) fotograferen. Ze hadden van familie en vrienden cadeaubonnen gekregen die ze hiervoor konden gebruiken. Na nog wat twijfel van mijn kant ’s ochtends vanwege het donkere weer hebben we de fotoshoot toch door laten gaan. En gelukkig maar! Grote ramen in de woonkamer en een doorbrekend zonnetje zorgden voor meer dan voldoende licht voor mooie foto’s. Lennox vond ’t, zoals de meeste kinderen, in het begin nog wel wat spannend, maar nadat ik eerst foto’s van een lekker slapende Jack had gemaakt kwam hij wel los. Als een volleerd model ging hij telkens op de foto, hij had er zichtbaar plezier in (en ik dus ook!) 🙂

Lifestyle babyfotografie Losser Marlous de Leeuw Collage

JE VINDT MIJ OP

CONTACT

06 - 30 81 59 12

info@marlousdeleeuw.nl

 

KvK: 68513860