Lifestyle newbornfotografie Losser – Mael

Babyfotografie lifestyle newborn Losser

Op 2e paasdag mocht ik een lifestyle newbornfotoshoot komen doen bij Sandra, Ivo, Nolan en de pasgeboren Mael.
Nolan had ik al eens eerder met al zijn nichtjes en neefjes op de foto mogen zetten en hij was nog net zo’n fotomodel als de vorige keer. Het eerste kwartiertje was even spannend, maar daarna wist ‘ie van geen ophouden. Nog even zo op de foto, even Mael nog een kusje geven, en nog een, en nog een, en nog een…

En Mael? Die lag, zoals eigenlijk elke baby die ik fotografeer ( hoe kan dat toch? ), 90% van de fotoshoot wakker en compleet tevreden om zich heen te kijken naar alles wat er gebeurde. Heerlijke mannetjes!

Babyfotografie lifestyle newborn Losser Collage

JE VINDT MIJ OP

CONTACT

06 - 30 81 59 12

info@marlousdeleeuw.nl

 

KvK: 68513860