Trouwen in Hengelo – Inge & Erik

Trouwen bruidsfotografie

Inge & Erik hadden geen betere dag kunnen uitzoeken om te trouwen, het was namelijk de warmste 20 april ooit!

Bij het gesprek dat we een aantal weken voor hun trouwdag hadden gingen we er helemaal vanuit dat de hele dag binnen plaats zou vinden. We hebben die avond nog even rondgelopen bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal op zoek naar mooie plekken waar we binnen foto’s konden maken, mocht het die dag met bakken uit de hemel komen.  Gelukkig bleek deze voorbereiding niet nodig, in tegendeel zelfs! De bruiloft heeft van begin tot het eind in de buitenlucht plaatsgevonden, zelfs de DJ heeft na een half uurtje alleen binnen staan z’n hele handeltje maar naar buiten gehaald 🙂

En wat een fantastische dag was het zeg! Er werd gelachen, gehuild, geknuffeld en gefeest. Ik heb er echt van genoten om deze dag foto’s te mogen maken!!

 

Trouwen bruidsfotografie collage

JE VINDT MIJ OP

CONTACT

06 - 30 81 59 12

info@marlousdeleeuw.nl

 

KvK: 68513860