Familiefotoshoot – Familie Theeuwen (& aanhang :))

Familiefotoshoot Enschede familie fotografie

Onlangs kreeg ik een appje van Lisanne. Haar beide ouders waren bijna jarig en ze wilde graag met haar broer, zus en aanhang een mooie foto van hen zessen kado geven. De verjaardagen naderden al snel en de foto moest ook nog op hout worden geprint, dus we hebben de eerste dag dat iedereen kon afgesproken om foto’s te gaan maken. Met erg ingewikkelde smoezen is ’t iedereen gelukt die dag te komen en hebben we foto’s gemaakt op het Roombeek in Enschede. Wat een fantastisch mooie fotolocatie is dit zeg, hier ga ik zeker nog eens terugkomen!

De fotoshoot was ook erg geslaagd, er werd veel gelachen en er was een ruime selectie om uit te kiezen (en dat maakt ’t niet makkelijker 🙂 ).
De foto hierboven is uiteindelijk op een groot houtpaneel geprint. Dat had ik nog nooit laten doen maar wat is dat gaaf geworden zeg! Zeker een aanrader!

Familiefotoshoot Enschede familie fotografie collage

JE VINDT MIJ OP

CONTACT

06 - 30 81 59 12

info@marlousdeleeuw.nl

 

KvK: 68513860