Familie fotoshoot – Zandbergen Losser

Alweer eventjes geleden mocht ik in de Zandbergen in Losser familiefoto’s maken van Linda, Eric-Jan en Jeroen en hun kinderen als verrassing voor de verjaardag van oma.
Toen er enorm slecht weer was voorspeld op de dag van de fotoshoot hebben we hem gelukkig nog kunnen verplaatsen. Op de dag van de fotoshoot was het prachtig weer. De zon scheen volop, de lucht was blauw, maar wat was het íjskoud zeg!

We hebben de foto’s dus snel moeten maken. Stukje lopen, even spelen, jassen uit, foto’s maken, jassen weer aan, stukje verder lopen, jassen weer uit, foto’s maken etc. Gelukkig stond iedereen in mum van tijd mooi op de foto waarna de dikke jassen, sjaals en handschoenen weer aankonden en de kinderen weer konden opwarmen. Niks van te zien op de foto’s toch ? Bikkels 🙂

Familie fotoshoot Losser collage

JE VINDT MIJ OP

CONTACT

06 - 30 81 59 12

info@marlousdeleeuw.nl

 

KvK: 68513860